Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.

Governance Table

Til uw bestuursmandaat naar een hoger niveau

Aan de Governance table staat peer-to-peer learning, expertiseoverdracht en netwerken centraal. Tijdens exclusieve gastronomische bijeenkomsten, verspreid over het jaar, bieden we meer dan alleen een traditionele leermethode. Het is een dynamische ervaring die niet alleen uw professionele vaardigheden aanscherpt, maar ook een omgeving creëert waarin u met enthousiasme uw kennis deelt. Onze Governance Tables bieden inspiratie, expertise en verantwoording die nodig zijn om jouw bestuursmandaat naar een hoger niveau te tillen. 

Elke Governance Table wordt geleid door een ervaren Chair. Deze topbestuurder zorgt voor kwaliteitsbewaking en dynamiek van de aangesloten leden. Dit stimuleert de betrokkenheid van de leden en leidt tot een stimulerende en productieve omgeving.

Bij de samenstelling van een Governance Tablke streven we naar een uitgebalanceerde mix van expertise en perspectieven. Ons doordachte quotasysteem zorgt voor een diverse groep met vertegenwoordiging uit verschillende hoeken van het bestuurlijke spectrum.

Elke tafel omvat:

  • 2 voorzitters
  • 2 familiale bestuurders
  • 2 bestuurders uit private equity
  • 2 onafhankelijk bestuurders
  • 2 bestuurders uit een non-profit omgeving

Dit uitgekiende systeem garandeert niet alleen een breed scala aan perspectieven en ervaringen, maar biedt ook een unieke kans om te leren van en te netwerken met toonaangevende professionals uit verschillende domeinen.

Waarom lid worden van het Governance Table netwerk?

€ 2500 / jaar (excl. BTW)

Table setting for dining. Beautiful served table for dinner or supper for special occasion

Criteria voor succesvolle deelname

Om de integriteit en waarde van het Governance Table netwerk te behouden, hanteren we strikte criteria voor deelname:

  1. Bestuursfunctie: Leden moeten actieve vennootschapsbestuurders zijn in organisaties, met aantoonbare ervaring in het nemen van strategische beslissingen.

  2. Sectordiversiteit: We streven naar een diverse groep bestuurders, zowel qua specialisatie als sector, om uiteenlopende perspectieven te waarborgen.

  3. Engagement: Leden moeten bereid zijn om drie keer per jaar deel te nemen aan bijeenkomsten en zich actief in te zetten voor deelname aan discussies en debatten.

  4. Vertrouwelijkheid: Wij hechten veel waarde aan de vertrouwelijkheid van de besproken informatie en verwachten dat onze leden dit principe respecteren.

  5. Voorzitter: Elke Governance Table heeft een Chair die als voorzitter waakt over de samenstelling van de ledengroep. Zo bewaken we de dynamiek en complementariteit van de aanwezige bestuurders. Een lidmaatschap is daarom maar officieel na toezegging van de chair.

Word lid van een Governance Table en investeer in uw bestuursmandaat

Sluit u aan bij een Governance Table netwerk in uw regio en ontdek hoe waardevol het kan zijn voor uw professionele groei en uw organisatie. Bereid u voor op boeiende discussies, inspirerende debatten en waardevolle contacten. Klaar om deel uit te maken van deze exclusieve gemeenschap? Neem contact met ons op om uw lidmaatschap aan te vragen en uw plaats aan de tafel te reserveren.

Prijs: 2500 euro/jaar (excl. BTW)

business consultant cta arrow

Meet the Chairs

Lieve Creten

Lieve Creten

Governance Table
Mechelen

1538593352768

Michel De Coster

Governance Table Houthalen-Helchteren
Jos Deslee

Jos Deslee

Governance Table
Sint-Denijs-Westrem

image001 4

Rudy Mattheus

Governance Table Healthcare
Mechelen

Vraag uw lidmaatschap aan

Na uw aanvraag nemen we verder contact met u op.