Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.

Dienstverleners

Bestuurders en hun bestuursorganen hebben nood aan diverse gespecialiseerde dienstverleners.
Onderstaande categorieën helpen bij het zoeken van de juiste partner voor de noden van uw organisatie.

KBC Private Banking
U bent bestuurder, aandeelhouder of bedrijfsleider en u wilt een belangrijke volgende strategische stap zetten? De toekomst van uw management-vennootschap, het opzetten van een maatschap of een generatiewissel doorvoeren? Met een sterk onderbouwd ondernemingsadvies begeleiden we u om tot concrete oplossingen te komen, voor elke fase en voor alle betrokkenen.
Moore Corporate Finance
Moore Corporate Finance adviseert en begeleidt bij nationale en internationale bedrijfsovernames, het aantrekken van financiering en aandeelhouderszaken.
Stella P.
Stella P. is gespecialiseerd in het samenstellen van raden van bestuur & advies met externe bestuurders. We gaan op zoek naar de juiste externe bestuurder (M/V) die een meerwaarde en waardevol klankbord betekent voor uw onderneming.
Consilio Partners
Consilio Partners heeft jarenlange ervaring op het vlak van bedrijfsvoering. Wij begeleiden ondernemingen op cruciale kantelmomenten en bouwen samen aan de brug naar de uitdagingen van de toekomst.
Guberna
GUBERNA wil goed bestuur bevorderen in alle organisaties en baseert zich daarbij op heldere rollen, kwalitatieve besluitvorming, ethiek en integriteit.
Toolbox VZW
Toolbox is een vzw die het beheer wil verbeteren van organisaties met een sociaal doel met begunstigden in België. Met hun expertise en ervaring ondersteunen onze professionele vrijwilligers bestuurders en teams om de uitdagingen binnen hun organisatie aan te gaan.
Gimv
Al meer dan 40 jaar investeert Gimv in innovatie en ondernemerschap. We zijn een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector. We bouwen mee aan hun plannen, zodat zij kunnen accelereren in hun expansie.
Chapter Zero Brussels
Chapter Zero Brussels is het Belgische & EU-onderdeel van het Climate Governance Initiative (CGI), in samenwerking met het World Economic Forum. Wij helpen bestuursleden in Europese en Belgische bestuurskamers om effectief deel te nemen aan een strategisch debat over de klimaatuitdaging voor hun bedrijf, en hoe zij zullen bijdragen aan het bereiken van de EU-doelstelling van net-zero -uitstoot.
Delen Private Bank
Uw vermogen versterken met een vooruitziende blik. Dat is de missie van Delen. Onze experten beleggen en plannen uw vermogen vanuit een langetermijnvisie, rekening houdend met uw investeringsprofiel. Zo dragen wij zorg voor u, uw familie en uw onderneming.
Ageas
Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met bijna 200 jaar vakkennis en ervaring. Het biedt zowel particulieren als bedrijven Levens- en Niet-Levensverzekeringsproducten aan die beantwoorden aan hun specifieke behoeften, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Daarnaast is de Groep ook actief als herverzekeraar.
MU
MU en het MU Research Institute staat voor wetenschappelijk onderbouwd advies voor effectief leiderschap. Onze experts staan dicht bij de klant waar ook ter wereld en in de meest diverse sectoren. Ze leveren maatwerk en kwaliteit door knowhow en een unieke methodische aanpak.
Corporify
Corporify is een Belgisch legal tech software bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van digitale oplossingen voor corporate housekeeping en aandeelhoudersadministratie. Corporify richt zich op het vereenvoudigen en stroomlijnen van complexe juridische en administratieve processen die verband houden met het beheer van bedrijven en hun dochterondernemingen.
TotalEnergies
TotalEnergies Charging Solutions is een geïntegreerde partner voor bedrijven als het gaat om elektrische mobiliteit. Naast het installeren van laadinfrastructuur in de publieke en privésector, bieden we bestuurders volledige ondersteuning tijdens hun reis.
Fisher Investments België
Fisher Investments België is de handelsnaam die wordt gebruikt door Fisher Investments Luxembourg, Sàrl in België. Fisher Investments België biedt discretionaire beleggingsbeheerdiensten aan, afgestemd op uw langetermijndoelstellingen.
Sansen International Tax Lawyers
Sansen International Tax Lawyers focust zich als onafhankelijk nichekantoor op de internationale en nationale fiscaliteit in al zijn aspecten, en dit voor zowel ondernemers als vermogende particulieren. Voor elke pijler – fiscaal advies, fiscale procedure en familiale vermogensplanning – staat een hecht team van vier partners en advocaten voor u klaar. Samen hebben zij een jarenlange expertise en uitgebreid netwerk van kennispartners opgebouwd. Daar plukt u de vruchten van.
GraydonCreditsafe
Bij GraydonCreditsafe combineren we kennis, vertrouwen en b2b data tot actiegerichte inzichten. Als wereldwijde leider in het leveren van geavanceerde zakelijke informatie beschikken we over een onevenaarbaar internationaal netwerk maar ook over diepgaande lokale inzichten.