Opleiding: Board Insights: 4 sessies, volgende sessie op 24/05 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Opleiding: Board Insights: 4 sessies, volgende sessie op 24/05 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.

Al meer dan 40 jaar investeert Gimv in innovatie en ondernemerschap. We zijn een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector. We bouwen mee aan hun plannen, zodat zij kunnen accelereren in hun expansie. Onze flexibele aanpak is gebaseerd op een stevige balans en geduldig kapitaal, met een blik op de lange termijn. Samen met groeibedrijven werken we aan innovatieve oplossingen voor de samenleving van morgen.

De meer dan vijftig bedrijven waarin we vandaag participeren, zijn actief in verschillende sectoren. Onze vijf investeringsplatformen – Consumer, Healthcare, Life Sciences, Smart Industries & Sustainable Cities – vormen de basis voor aanzienlijke vooruitgang en baanbrekende innovaties. Onze bedrijven bieden antwoorden op de maatschappelijke vraagstukken van morgen: duurzaamheid, vergrijzing, gezondheidszorg, verstedelijking, globalisering, ecologische voeding, hernieuwbare energie en meer. Ze durven verder te kijken en leggen de lat hoog, om met hun producten en diensten hun sector te transformeren. Om deze ambities kracht bij te zetten, hebben we vanuit Gimv de meest opvallende sociale en economische macrotrends vertaald naar vier strategische investeringsplatforms.

Artikels van Gimv

De Voorzitter: Hilde Laga (GIMV)
De Bestuurder laat opnieuw een inspirerende voorzitter aan het woord. Hilde Laga is mede-oprichter van het naar genoemde advocatenkantoor Laga en gespecialiseerd in vennootschapsrecht en corporate governance. In 2014 ruilde ze haar job als advocaat in voor een carrière in het bedrijfsleven. Ze is lid van de raad van bestuur van Gimv sinds juni 2015 en voorzitter van Gimv sinds 1 april 2016. Laga is ook bestuurder bij Barco, Agfa Gevaert en Greenyard. Voorts is zij gasthoogleraar aan de KU Leuven en lid van de Belgische Corporate Governance Commissie … en houdt ze van schlagermuziek.