Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.

Over

De Bestuurder

De Bestuurder is een multimediaal contentplatform voor bestuurders van bedrijven, verenigingen en overheidsbedrijven. We willen hen inspireren en informeren over strategie en visie.

Door ons op de niche van bestuursleden te richten, maken we het verschil met andere initiatieven die een bredere doelgroep hebben of beperkter in output zijn.

2022 11 25EventDeBestuurder 70 kopie

Missie

De Bestuurder wil, als kennisplatform over visie en strategie, actieve bestuurders van vennootschappen, verenigingen en overheidsbedrijven, inspireren en informeren. Zo willen we bijdragen aan een innovatieve, duurzame en welvarende maatschappij.

redactie 1

Redactie

De Bestuurder brengt nieuws en informatie uit de bestuurskamers in België. We berichten over actuele gebeurtenissen in het bedrijfsleven, economische thema’s, strategische onderwerpen en actuele benoemingen.

Heb je zelf iets te melden? Stuur ons dan jouw persberichten via info@debestuurder.be.

Op zoek naar een bestuurder of leidinggevende?

De Bestuurder helpt jou in je zoektocht naar bestuursleden of leidinggevenden. Wil je jouw raad van bestuur uitbreiden of zoek je een nieuwe ceo, directeur of coördinator? 

Neem dan contact met ons op via philip.peeters@debestuurder.be. Let wel: we publiceren enkel leidinggevende functies die rapporteren aan een raad van bestuur. 

business consultant cta arrow
CommerciëleSamenwerking 1

Commerciële samenwerking

Met De Bestuurder bereiken we een breed ecosysteem van bestuursraden in België. Onze community bestaat uit meer dan 8000 contacten. Heb je een verhaal voor hen of ben je thought leader in een thema? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande knop.

Ons team

Philip Peeters

Philip Peeters

Uitgever

pia 1

Pia De Quint

Communitymanager

Jonas van geyte

Johan Van Geyte

Redactie

Philip Verhaege

Philip Verhaeghe

Redactie

Heleen driesen

Heleen Driesen

Redactie

Raad van advies

Anneleen michiels

Anneleen Michiels

Deslee Jos 2020 scaled 1

Jos Deslee

Rudy mattheus

Rudy Mattheus

Michel Vermaerke

Michel Vermaerke

image001 2

Laura Lannoo

Neem contact op met
De Bestuurder

Wil je jouw persberichten delen? Ben je op zoek naar nieuwe bestuurders of leidinggevenden? Benieuwd naar onze samenwerkingsmogelijkheden? Contacteer ons dan via info@debestuurder.be

2022 03 15DeBestuurder 027 1 1