Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.

KBC Private Banking

KBC Private Banking&Wealth is meer dan een beleggingsservice voor uw liquiditeiten. We staan klaar voor bestuurders en ondernemers die een volgende strategische stap willen zetten. Dan denkt u wellicht in de eerste plaats aan uw bedrijf zelf. Maar bij KBC Private Banking&Wealth kijken we ook vooruit naar uw toekomst en die van uw privévermogen. En dit over de generaties heen.

Onze sterkte? We kijken naar uw vermogen in zijn geheel: privé en bedrijf. Van vastgoed, kunst en beleggingen tot het bedrijf. Voor al deze domeinen hebben we de nodige experts in huis. Daarbij is uw private banker of wealth manager uw overkoepelend aanspreekpunt dat voor u het overzicht behoudt. Gemakkelijk voor u, zo kunt u goed voorbereid aan de volgende levensfase beginnen.

Interesse? Maak een afspraak.

Artikels van KBC Private Banking

Zijn de aandelen van uw bedrijf ook van uw partner?
Bezit u aandelen in een vennootschap en hebt u een partner? Dan is het belangrijk te weten of u alleen of samen met uw partner eigenaar van deze aandelen bent. Wie het antwoord kent, vermijdt onaangename verrassingen bij een echtscheiding of een overlijden. Het antwoord wordt mee bepaald door uw samenlevingsvorm.
Maak van uw managementvennootschap een patrimoniumvennootschap
Managementvennootschappen zijn voor heel wat bestuurders een populaire juridische structuur om hun opdracht te vervullen. Het gebruik van een vennootschap kan immers aanzienlijke voordelen opleveren. Erik Van Asbroeck, expert Financiële Planning Ondernemen (KBC Private Banking & Wealth) gidst ons door de mogelijkheden.
Kunnen uw erfgenamen de erfbelasting met de beschikbare middelen betalen?
Is een groot deel van uw vermogen geïnvesteerd in een familiale vennootschap of in onroerende goederen, dan kan dat al eens tot problemen leiden, mocht u plots komen te overlijden. Kunnen uw erfgenamen dan wel de erfbelasting met de onmiddellijk beschikbare middelen betalen? Valerie Bogemans, Adviseur Financiële Planning KBC Private Banking licht het antwoord toe.