Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Stefan Goethaert nieuwe CEO Colruyt, Jef Colruyt blijft als voorzitter

Stefan Goethaert nieuwe CEO Colruyt, Jef Colruyt blijft als voorzitter

Colruyt Group informeert dat Uitvoerend Voorzitter Jef Colruyt vanaf 1 juli 2023 het dagelijks bestuur van de groep overdraagt aan Stefan Goethaert. Hij wordt de nieuwe CEO van Colruyt Group. Jef Colruyt blijft Voorzitter van de Raad van Bestuur van Colruyt Group.

Stefan Goethaert vervoegde Colruyt Group in december 2012. Na een opstart in de logistieke keten, werd hij in september 2013 directeur Fine Food om vanaf begin 2019 ook Private Label en Retail Services aan te sturen. Sinds april 2022 is hij COO Food Production, Business en Group Services. Als burgerlijk ingenieur startte hij zijn loopbaan in de chemiesector bij Prayon waar hij als operationeel directeur de productiesites in België, Frankrijk en de VS aanstuurde.

Jef Colruyt: “Stefan brengt een sterke internationale managementervaring in gecombineerd met de vereiste leiderschapscapaciteiten en een waardengedreven visie. Na 10 jaar in de groep heeft hij de nodige bagage en een doorgedreven kennis van de verschillende activiteiten om de strategie van Colruyt Group verder vorm te geven en te realiseren in een retailmarkt in volle evolutie. De dagelijkse leiding en de toekomst van Colruyt Group zijn in goede handen bij Stefan en zijn Directiecomité.”

Stefan Goethaert: “In naam van de directie van Colruyt Group wil ik Jef Colruyt bedanken om al die jaren de groep uit te bouwen tot wat ze vandaag is. Onder het visionair leiderschap van Jef kon Colruyt Group namelijk uitgroeien tot een stevige marktleider in België met vertakkingen in verscheidene landen, en tot pionier in duurzame initiatieven en technologische vernieuwingen. Jef staat bekend om zijn passie voor mensen, waardengedreven ondernemen en duurzaamheid. Ikzelf en de ganse Colruyt Group gemeenschap zijn blij te kunnen blijven rekenen op zijn uitgebreide kennis en ervaring vanuit zijn rol als Voorzitter van de Raad van Bestuur. Tot slot wens ik Jef Colruyt persoonlijk te bedanken voor het gestelde vertrouwen en kijk er naar uit om samen met het Directiecomité en met alle medewerkers elke dag het beste van onszelf in te zetten voor onze klanten.”

Bron: Colruyt


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in