Opleiding: Board Insights: 4 sessies, volgende sessie op 24/05 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Opleiding: Board Insights: 4 sessies, volgende sessie op 24/05 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Vacature: 2 adviseurs voor Raad van Advies voor een Limburgse beroepsorganisatie in de gezondheidszorg

Vacature: 2 adviseurs voor Raad van Advies voor een Limburgse beroepsorganisatie in de gezondheidszorg

multiethnic businesspeople holding cards with 'director' words and question mark in front of faces

Onze Limburgse beroepsorganisatie en dienstencentrum ontzorgt zorgverleners door een breed pakket aan kwalitatief excellente diensten aan te bieden. Wij zijn nationaal aanwezig binnen een standvastige markt en scoren heel goed op het vlak van klanttevredenheid. Dit willen we blijven waarmaken door te investeren in onze strategische sturing: wij gaan op zoek naar externe adviseurs om onze Raad van Advies (zorgverleners) bij te staan.

We zoeken adviseurs met expertise op het vlak van:

– Digitale transformatie

– Commerciële inzichten in de zorgsector

Jouw rol en doelstelling

Als extern adviseur heb je in de eerste plaats en vanzelfsprekend een sterk adviserende functie. Je voegt expertise toe op vlak van strategische sturing binnen het domein digitale transformatie en/of commerciële inzichten in de zorgsector. Je zal op een objectieve manier de belangen van de organisatie verdedigen en de belangen van alle stakeholders en leden behartigen. Je stimuleert het strategisch denken en vermindert het risico op tunnelvisie binnen onze organisatie, door je ervaring, verruimde, frisse en onafhankelijke blik. Daarnaast fungeer je als objectiverend klankbord of bemiddelaar voor de familie. Door je onafhankelijkheid kan je er op toezien dat beslissingen op vlak van bedrijfsmatige objectieven primeren.

Als Adviseur, maak je deel uit van de Raad van Advies, die een 5-tal keer per jaar samenkomt. Je engageert je om voorbereid aanwezig te zijn op vergaderingen op basis van de aangeleverde stukken, zodat je met kennis van zaken kan meepraten en beslissingen mee stuurt. Daarenboven participeer je in eventuele tussentijdse overlegmomenten en behandel je vragen en/of specifiek toegewezen dossiers.

Jouw achtergrond en expertise

  • Eerdere ervaring als bestuurder is wenselijk, ervaring in adviesverlening een must.
  • COMMERCIELE INZICHTEN IN DE ZORG: je hebt ervaring en behaalde successen op vlak van commerciële verantwoordelijkheden binnen een algemeen brede zorgomgeving.
  • DIGITALE TRANSFORMATIE: je hebt strategische ervaring in informatiemanagement, bij voorkeur in de zorg. Een zuivere technische uitvoerende expertise op vlak van digitale transformatie wordt bij voorbaat niet uitgesloten, maar is zeker geen voorwaarde. Je ervaring en behaalde successen op vlak van transformatie en change management daaromtrent is dit wel.

Wat wij jou bieden

  • Je komt terecht in een boeiende omgeving. We bieden je bij de start een onthaal met een gedegen uitleg over de organisatie, de manier van werken en de actuele dossiers.
  • Je maakt deel uit van een team in ontwikkeling en krijgt de kans om het verschil te maken, om verder te professionaliseren, én zo ook verder te groeien als bestuurder.
  • Een representatieve vergoeding.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar johan.heselmans@the-square.eu. Voor al je vragen kan je terecht bij de algemeen directeur Johan Heselmans (0474/99 28 64).

Ontdek nog andere bestuursmandaten op onze vacaturepagina

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in