Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Bart Donné nieuwe CEO van Computerland

Bart Donné nieuwe CEO van Computerland

Bart Donné is de nieuwe chief executive officer van Computerland, dat sinds 2020 deel uitmaakt van de NRB Groep. Hij volgt Quentin Poncelet in deze functie op.

Bart Donné heeft meer dan 30 jaar ervaring in de IT-sector. Hij heeft een masterdiploma in informatica en IT-management. Bart Donné heeft gewerkt voor verschillende toonaangevende bedrijven, zoals IBM, Hitachi Data Systems en ServiceNow. Hij begon zijn carrière in het technische domein en evolueerde van daaruit naar leidinggevende functies.

In 2016 werd Bart Donné commercieel directeur van het IT-bedrijf Iris ICT. Hij coördineerde ook de overgang toen Iris ICT werd geïntegreerd in Westpole, een bedrijf met 300 werknemers. Van 2020 tot 2022 was hij algemeen directeur voor de Benelux.

Pascal Laffineur, voorzitter van de raad van bestuur van Computerland en CEO van de NRB Groep: “Ik heet Bart welkom bij de NRB Groep en wens hem het allerbeste in zijn nieuwe missie bij Computerland. Zijn technische expertise en zijn kennis van de Belgische en Luxemburgse markt zijn troeven waarmee hij de ontwikkeling van Computerland kan voortzetten. Daarbij profiteert hij van de specifieke eigenheid van de onderneming en versterkt hij tegelijk de synergie met NRB.”

Bart Donné, nieuwe CEO van Computerland: “Ik vind het geweldig om Computerland te vervoegen. Sinds de overname door NRB hebben zij zich sterk ontwikkeld, ver voorbij het commerciële niveau. Ik kijk er echt naar uit om op deze solide basis verder te bouwen. Meer dan ooit zoeken klanten en partners onze hulp bij het ontwerpen van hun digitale toekomst. Samen werken wij aan technologische innovatie en benutten we de vele voordelen die de publieke cloud biedt. Daarbij besteden wij bijzondere aandacht aan de privacy en beveiliging van gegevens.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in