Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.

Nieuwe bestuurders bij MEDVIA

Het innovatieplatform voor de gezondheidszorg MEDVIA vernieuwt haar bestuursorgaan. Steven Latré (imec) en Stefaan Motte (Comate) worden bestuurder bij de organisatie. Joris Walraevens (Byteflies) vervoegt de innovatieraad. Herman Verrelst (FlandersBio) is voorzitter van de organisatie.

Bestuursorgaan verwelkomt Steven Latré en Stefaan Motte

Steven Latré van imec vervangt Roger Lemmens in het bestuur. Steven is VP R&D Machine Learning en AI bij imec en leidt onderzoek naar kunstmatige intelligentie. Hij richt zich op het combineren van sensor- en chiptechnologie met AI voor oplossingen in sectoren zoals gezondheid en automotive. Stefaan Motte is CEO van Comate en vervangt Wouter Foulon. Motte leidde voorheen de wereldwijde klinische bedrijfseenheid van Materialise.

Innovatieraad krijgt Joris Walraevens aan boord

Joris Walraevens van Byteflies vervangt Vinoy Vijayan in de Innovatieraad. Met meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en commercialisering van medische apparatuur, leidt Joris de marketingactiviteiten en strategische partnerschappen bij Byteflies.

MEDVIA is een door de industrie gedreven netwerk dat innovatie in de gezondheidszorg bevordert. Als publiek-private samenwerking met de Vlaamse overheid, faciliteert MEDVIA samenwerkingen tussen bedrijven in gezondheidstechnologie, onderzoeksinstellingen, universiteiten, ziekenhuizen en patiëntenbelangengroepen.

Interesse in healthcare en bestuur? Kom dan naar ons symposium op 30 mei: Hoe ziekenhuizen future-proof maken vanuit de bestuurskamer?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in