Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.

Fisher Investments België

image1

Fisher Investments België is de handelsnaam die wordt gebruikt door Fisher Investments Luxembourg, Sàrl in België. Fisher Investments België biedt discretionaire beleggingsbeheerdiensten aan, afgestemd op uw langetermijndoelstellingen. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.fisherinvestments.com/nl-be.

Als cliënt van Fisher Investments België wordt de besluitvorming over portefeuillestrategieën uitbesteed aan ons Amerikaanse moederbedrijf Fisher Investments. Fisher Investments en zijn wereldwijde dochterondernemingen beheren activa van vier belangrijke bedrijfseenheden: US Private Client, Institutional, Private Client International en 401(k) Solutions. Samen bedienen deze groepen een divers mondiaal klantenbestand, waaronder bedrijven, publieke pensioenfondsen en pensioenfondsen met meerdere werkgevers, stichtingen en schenkingen, verzekeringsmaatschappijen, gezondheidszorgorganisaties, overheden en vermogende gezinnen.

Fisher Investments werd in 1979 opgericht door Ken Fisher, een bekende vernieuwer op het gebied van de beleggingstheorie en auteur van elf boeken, waaronder vier bestsellers van de New York Times. Ken schreef van 1984 tot en met 2016 de column ‘Portfolio Strategy’ van Forbes, waarmee hij de langstlopende columnist in de geschiedenis van het tijdschrift is. De afgelopen jaren zijn de columns van Ken consequent in de grote media over de hele wereld verschenen – waaronder in de Nederlandse De Telegraaf en het Belgische La Libre – en bestrijken ze meer landen en meer volume dan welke andere columnist van welk type dan ook in de geschiedenis. De afgelopen tien jaar is Ken regelmatig verschenen op CNBC, Fox Business, Fox News, CNN International, Yahoo Finance, Bloomberg TV en tal van andere financiële nieuwskanalen.

Interesse in een persoonlijk adviesgesprek met Fisher Investments België en onze voortdurende inzichten?

Artikels van Fisher Investments België