Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Patrick Boone nieuwe Chairman PwC België

Patrick Boone nieuwe Chairman PwC België

Naar aanleiding van de officiële leiderschapsrotatie van PwC België, werd Managing Partner Patrick Boone benoemd tot de volgende Chairman van PwC België voor een termijn van vier jaar. Zijn mandaat ging in op 1 juli 2024. Patrick Boone volgt Axel Smits op, die sinds 2016 PwC België leidde en nu de rol van Managing Partner bij PwC Europa zal opnemen.

PwC België voert elke vier jaar een partner bevraging uit om hun toekomstige leider te kiezen. Na consultaties met de 70 partners in België werd Patrick Boone verkozen tot voorzitter, die zijn vierjarige termijn begon op 1 juli 2024. Daarvoor was Patrick Boone verantwoordelijk voor de leiding van de Tax & Legal praktijk van PwC België sinds 2016.

De nieuwe voorzitter neemt het roer over in uitdagende tijden, gekenmerkt door een technologische revolutie die bedrijven en organisaties dwingt zichzelf en hun werknemers opnieuw uit te vinden.

“Wij zijn een bedrijf dat hier is om te blijven. Met 175 jaar zakelijke knowhow, maar flexibel genoeg om te evolueren, innoveren en transformeren voor de toekomst. En onze eigen transformaties als ‘client zero’ komen al onze klanten ten goede. In tijden van verandering in een snel veranderende wereld zijn wij het beste geplaatst om bedrijven te ondersteunen bij het navigeren door de transformaties die ze ondergaan. Met een geïntegreerde en technologiegedreven aanpak zullen we hen van A tot Z begeleiden, waarbij we voor het nodige vertrouwen zorgen om zowel de Generatieve AI-explosie als de zoektocht naar duurzame oplossingen en langetermijngroei het hoofd te bieden.”

Patrick Boone

Axel Smits, die sinds 2016 PwC België leidde, nam de rol van managing partner van PwC Europa op zich, een groepering van verschillende continentale Europese landen binnen het PwC-netwerk. In zijn acht jaar leiderschap slaagde hij erin PwC België met 75% te laten groeien. In België zal hij het Reward team leiden en de praktijk van People Related Services verder uitbreiden.

Bron: PWC

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in