Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Pauwels Consulting doet overname in Nederland

Pauwels Consulting doet overname in Nederland

Pauwels Consulting, het Belgische consultancy kantoor voor life sciences, engineering en IT, neemt het Nederlandse Science@Work over. Samen met 3d Investors deed Pauwels Consulting al 11 overnames op 7 jaar tijd en vervijfvoudigde de omzet van €25 miljoen naar meer dan  €120 miljoen.

Science@Work heeft in de wetenschappelijke en laboratorium sector een sterke positie op de Nederlandse en Belgische markt. Door de overname versterkt Pauwels Consulting zijn dienstverlening aan klanten en werkzoekenden in de farmaceutische, biotechnologische, chemische, medische hulpmiddelen, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Waar Pauwels Consulting zich met meer dan 1100 werknemers richt op consultancy diensten in life sciences, engineering en IT, levert Science@Work een belangrijk aandeel in de werving en selectie van vaste banen. Niet minder dan 450 professionals vonden in 2021 een nieuwe baan dankzij Science@Work.

“Na jaren van sterke organische groei, zochten wij naar samenwerkingsverbanden om onze verdere ambities gestalte te geven”, geeft Dirk Burgmans aan, Directeur van Science@Work. “Vanaf het eerste gesprek met Pauwels Consulting merkten wij enorme overeenkomsten in onze dienstverlening en bereik. Ook zitten wij op één lijn op het gebied van bedrijfsvoering, toekomstvisie en cultuur; met een grote focus op kwaliteit en duurzame groei.”

Die duurzame groei en kwaliteit is ook een belangrijk gegeven voor Bert Pauwels, Managing Director van Pauwels Consulting: “Met het ervaren team van Science@Work staan we nog sterker in de markt, niet alleen voor tijdelijke projecten maar ook om klanten bij te staan in de zoektocht naar toptalent voor vacatures in vast dienstverband. Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo, quality assurance en regulatory affairs in België en Nederland.” 

Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1200 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT. Pauwels Consulting is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een succesvolle consulting groep actief in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland onder verschillende merken en gespecialiseerde divisies. Samen met 3d Investors deed Pauwels Consulting al 11 overnames op 7 jaar tijd en vervijfvoudigde de omzet van €25 miljoen naar meer dan  €120 miljoen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in