Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Aart Duijzer wordt onafhankelijk bestuurder bij What’s Cooking Group

Aart Duijzer wordt onafhankelijk bestuurder bij What’s Cooking Group

What’ s Cooking Group, voorheen beter bekend als Ter Beke, zal op zijn algemene vergadering van 25 mei twee nieuwe bestuurders voordragen. Het gaat om Johan Pauwels die een mandaat krijgt als bestuurder en Aart Duijzer die als onafhankelijk bestuurder aan boord komt. Duijzer is ook lid van de Raad van Commissarissen van Koninklijke Sanders, Koninklijke Barenbrug en Sligro Food Group.

Aart Duijzer wordt benoemd als onafhankelijk bestuurder en heeft een financieel profiel met internationale ervaring. Duijzer heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Na de opleiding Business Economics voltooide hij daar de opleiding tot Register Accountant. Duijzer heeft de eerste jaren van zijn carrière gewerkt bij KPMG. Daarna is hij in 1994 gaan werken voor Hazlewood Foods. In 2000 is hij CFO van Refresco geworden waar hij tot 2022 werkzaam was. Refresco is een snelgroeiend bedrijf wereldwijd actief in het produceren van niet alcoholische dranken. In de rol van CFO heeft hij ervaring met alle aspecten van het internationaal zakendoen opgedaan. Aart Duijzer is ook lid van de Raad van Commissarissen van Koninklijke Sanders, Koninklijke Barenbrug en Sligro Food Group.

Johan Pauwels vertegenwoordigt Hico NV, de vennootschap van zijn overleden echtgenote Ann Coopman. Zij was een dochter van de familie Coopman die de oprichters zijn van Ter Beke, nu omgedoopt tot What”s Cooking. In Hico NV zijn ook de kinderen Sander en Jarne Pauwels benoemd als bestuurder. Johan Pauwels heeft een opleiding als Industrieel Ingenieur aangevuld met bedrijfskunde (Vlerick, INSEAD, IMD). Hij heeft een lange carrière bij ABB waar hij actief was in verschillende globale en lokale functies, regio’s en divisies. De rode draad van zijn carrière ligt op het verhogen van de productiveit door middel van industriële automatisering en het duurzaam verbeteren van de energie efficiëntie via elektrificatie. Van 2017 tem 2023 was hij afgevaardigd bestuurder van de vennootschappen van ABB in de Benelux. Vanaf dit jaar is hij actief, ad interim, als General Manager van het ‘Global Solution Center for Autonomous Mobile Robots’, ABB Robotics in Burgos, Spanje.

De algemene vergadering zal ook beslissen om onderstaande vaste jaarvergoedingen aan de bestuurders toe te kennen voor de uitoefening van hun bestuurdersmandaat in 2023, hun eventuele lidmaatschap van de comités van de raad van bestuur en hun eventuele voorzitterschap:

image 1

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in