Opleiding: Board Insights: 4 sessies, volgende sessie op 24/05 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Opleiding: Board Insights: 4 sessies, volgende sessie op 24/05 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.

Bestuurswissel bij Noyen NV

Johan Noyen wordt vanaf 2 januari voorzitter van de raad van bestuur bij het gelijknamige familiebedrijf. Zijn zoon Philippe Noyen volgt hem op als CEO. Hiermee doet de vierde generatie zijn intreden in het bedrijf. Philippe Noyen werkte 8 jaar bij Noyen maar deed de laatste twee jaar ervaring op als consultant bij o.a. Ardinna en Julie’s House.

Noyen NV werd opgericht in 1923 en produceert 11 miljoen worsten per jaar. Het bedrijf telt 35 medewerkers. In de raad van bestuur van Noyen zetelen Bernard Filliers en Peter Pelgrims als onafhankelijke bestuurders.

In Sterck Magazine vertelde Johan Noyen het volgende over de invulling van een externe raad van bestuur:  “Wij hebben gekozen voor bestuurders uit familiale bedrijven, voor mensen met affiniteit met dergelijke ondernemingen. We hebben ook bewust gekozen voor bedrijven die groter zijn dan het onze. Eveneens zeer belangrijk daarbij is dat wij doelbewust gezocht hebben naar bestuurders die ervaring hebben met een merk, want daar wilden we uiteindelijk naartoe: Noyen als merk in de markt zetten.“

Philip Peeters

One thought on “Bestuurswissel bij Noyen NV

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in