Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • CFE uitgeroepen tot Top ESG-onderneming 2023

CFE uitgeroepen tot Top ESG-onderneming 2023

 CFE is door Sustainalytics, een mondiaal onafhankelijk bedrijf voor ESG-onderzoek en ratings, uitgeroepen tot een Top-Rated ESG Company. Deze erkenning benadrukt de inzet van CFE voor duurzame bedrijfsvoering en een verantwoord beheer van milieu-, maatschappij en ondernemingsbestuur.

“Bij CFE streven we ernaar om mensen, competenties, materialen en technologie samen te brengen in een community voor positieve verandering”, zegt Raymund Trost, CEO van CFE. “We zijn dan ook zeer verheugd dat we erkend zijn als een ESG-bedrijf met de hoogste score, omdat het onze inzet voor het verkleinen van onze milieu-impact benadrukt, terwijl we ook actief streven naar positieve verandering in onze sector,” vertelt Raymund Trost – CEO van CFE

“Dit is een erkenning van het harde werk en de toewijding van al onze collega’s”, zegt Isabelle De Bruyne, Chief Sustainability Officer van CFE. “Maar we willen verder gaan dan het beheren van onze eigen impact door actief innovatieve oplossingen te bieden voor enkele van de grootste uitdagingen van onze maatschappij. Duurzame gebouwen, slimmere industrieën en de infrastructuur voor energie en mobiliteit van morgen – met CFE zijn we ideaal gepositioneerd om een grote impact te hebben voor de volgende generaties.”

De ranglijst van Sustainalytics is gebaseerd op een onafhankelijke en grondige beoordeling van de ESG-praktijken van bedrijven en wordt algemeen erkend als een toonaangevende benchmark voor de duurzaamheidsprestaties van bedrijven. De ranking is gebaseerd op een uitgebreide analyse van openbaar beschikbare gegevens, evenals bezoeken ter plaatse, ontmoetingen met het senior management en een beoordeling van het beleid en de procedures van de onderneming.

CFE is een multidisciplinaire groep die actief is in 4 kernactiviteiten met een sterk groeipotentieel in België, Luxemburg en Polen om de wereld van morgen vorm te geven: vastgoedontwikkeling, multitechnieken, bouw en renovatie en duurzame investeringen. Met een omzet van 1.200 miljoen, meer dan 3100 werknemers en een lange ervaring en expertise sinds de oprichting in 1880, heeft de groep CFE de ambitie om de status quo uit te dagen en positieve veranderingen teweeg te brengen. Ze gaat hiervoor met succes ecologische en sociale uitdagingen aan voor het welzijn van toekomstige generaties. Deze ambitie realiseert de groep door duurzaamheid, innovatie en respect voor haar medewerkers centraal te stellen in haar strategie en door haar klanten totaaloplossingen aan te bieden.

Meer informatie over Sustainalytics

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in