Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Christophe Van Hecke wordt nieuwe CEO van Cryns Carrosserie Center

Christophe Van Hecke wordt nieuwe CEO van Cryns Carrosserie Center

Drie jaar na de overname door de Duitse IRS (Intelligent Repair Solutions) Group doen Johan Van Deursen en Hilde Cleemput nu ook afstand van de dagelijkse leiding van Cryns Carrosserie Center. Het ondernemersduo, dat het bedrijf 11 jaar geleden overnam. transformeerde de onderneming van lokale gevestigde waarde tot een vooraanstaande nationale speler. Voortgestuwd door kernwaarden als digitalisering, integere B2B partnerships en innovatief schadeherstel telt de groep op vandaag 11 vestigingen verspreid over België.

Christophe Van Hecke startte zijn carrière in 1996 onder leiding van Johan Van Deursen toen deze commercieel directeur BeLux was bij Avis Fleet Services. Van Hecke bouwde daarna aan een parcours binnen de Automotive, via management functies bij Leaseplan en De Post en werd hij Sales & Marketing directeur Benelux bij GE Capital Fleet services. Van Hecke begeleide de commerciële integratie van GE Capital bij de overname door BNP Parisbas Fortis Arval en werd Sales Director International, Large & Public Accounts Belgium voor die laatste.

“Christophe is een uiterst bekwame, gemotiveerde manager met dezelfde kernwaarden als die van Cryns. Onder zijn leiding en met zijn expertise kan Cryns haar groeiverhaal succesvol verder zetten,” aldus Johan Van Deursen.

Johan Van Deursen blijft voorzitter van de Raad Van Bestuur en zal naast de facilitering van de overdracht zich focussen op verdere strategische acquisities of nieuwe greenfields voor de groep.

Ook Hilde Cleemput zal blijven zetelen in de Raad Van Bestuur, voor haar activiteiten werd intern opvolging verzekerd. Beide blijven zo betrokken bij de verdere ontwikkeling van de groep. “We worden de grootste supporters van de equipe waarmee we zoveel gerealiseerd hebben en blijven steeds voor hen ter beschikking,” aldus Hilde Cleemput.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in