Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • GUBERNA benoemt 4 nieuwe bestuurders

GUBERNA benoemt 4 nieuwe bestuurders

Tijdens de algemene vergadering van het instituut voor bestuurders GUBERNA op 27 april, worden er vier nieuwe bestuurders voorgedragen. Het gaat om Julie Bynens, Grégoire Dallemagne, Leen Gysen en Brieuc Van Damme. Ze vervangen Alexia Bertrand, Nicolas Boël, Thomas Dermine en Jonathan Holslag van wie het mandaat eindigt.

Julie Bynens behaalde haar Master in Internationale Politiek aan de Universiteit Gent en volgde nadien een ManaMa in overheidsmanagement en -beleid aan de Katholieke Universiteit Leuven en de Corvinus Universiteit in Boedapest, Hongarije. Ze is secretaris-generaal van het Departement Kanselarij en Buitenlandse zaken en combineert deze functie met het mandaat van Voorzitter van het Voorzitterscollege van de Vlaamse overheid en het co-voorzitterschap van het Crisismanagementteam van de Vlaamse overheid.

Grégoire Dallemagne behaalde zijn diploma Handelsingenieur aan de “Université Catholique de Louvain” (UCL), en vulde dit aan met een MBA aan de “University of Chicago”. Sinds september 2011 staat hij als CEO aan het hoofd van Luminus, waar hij een strategische transformatie in gang zette om het bedrijf aan te passen aan de uitdagingen van de energietransitie.

Leen Gysen behaalde een master in archeologie en kunstgeschiedenis aan de KU Leuven en een Master in Industrieel Ondernemingsbeleid aan EHSAL/HUB en Vlerick Management School.  Ze is CEO/Founder van IPARC & ICM en verantwoordelijk voor algemeen management, marketing en communicatie, HR en business development. Leen Gysen is daarnaast ook voorzitter bij de NGO Plan International Belgium.

Sinds 1 mei 2022 is Brieuc Van Damme CEO van de Koning Boudewijnstichting. Hij behaalde een Master in de economie (UNamur, KU Leuven en Europacollege) en doceert gezondheidseconomie aan de ULB. Eerder gaf hij onder meer ook les aan de École Nationale d’Administration te Kinshasa, DRC. Hij is auteur van het boek ‘Het Grijze Goud’ (2010) en van diverse rapporten, adviezen en artikels in wetenschappelijke tijdschriften.

bestuurdersGUBERNA
v.l.n.r. Julie Bynens, Leen Gysen , Grégoire Dallemagne en Brieuc Van Damme

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in