Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.

Herman Parts neemt Gestol over

Herman Parts, een specialist in auto-onderdelen, kondigt de overname van Gestol bv aan, een bedrijf gespecialiseerd in onderdelen en smeermiddelen voor landbouw- en grondverzetmachines. Deze strategische stap moet een belangrijke mijlpaal worden voor beide bedrijven en zal resulteren in een versterkte positie binnen de sector. Met de overname van Gestol wil de groep het productassortiment verder uitbreiden en hun klanten een nog breder scala aan oplossingen aanbieden. Dit omvat nu ook een uitgebreide selectie van onderdelen en smeermiddelen, voor grondverzet- en landbouwmachines.

“Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun service en ondersteuning centraal blijven staan in deze overgang. We zullen ons uiterste best doen om de overgang zo naadloos mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten minimale verstoring ondervinden. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden en onze klanten te ondersteunen bij hun behoeften aan auto- en machineonderdelen,” vertellen de nieuwe zakenpartners  Jean-Philippe Herman en Gilles Galle.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in