Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Jan De Schepper en Stefan Goethals in bestuur EEG

Jan De Schepper en Stefan Goethals in bestuur EEG

EEG zet een nieuwe stap in haar verdere professionalisering met de aanstelling van twee nieuwe externe bestuurders in haar Raad van Bestuur. De rangen worden versterkt met Jan De Schepper als voorzitter van de Raad van Bestuur en Stefan Goethals als externe bestuurder.

TWEE NIEUWE BESTUURDERS

Familiaal bedrijf en specialist in multitechnieken en gebouwenbeheer EEG heeft haar Raad van Bestuur uitgebreid met twee externe bestuurders. Zo wordt Jan De Schepper (64), voormalig topman bij Telindus – Proximus en huidige partner van BDO en bestuurder bij diverse bedrijven, voorzitter van de Raad van Bestuur en Stefan Goethals (54), actief in de familiale groep FAMDES, na een carrière bij KBC, ondermeer als Head of Corporate Finance bij KBC Securities, externe bestuurder. Zij vervoegen Karl Neyrinck, Griet Delporte en Didier Vanden Broucke die al in de Raad van Bestuur zetelden.

“De nieuwe bestuurders zijn een verdere stap in de evolutie van EEG . We zijn en blijven een familiebedrijf, maar met de uitbreiding van de Raad van Bestuur met ervaren externe bestuurders zetten we ons traject naar professionalisering, gecontroleerde groei, en corporate governance verder. ” aldus Gedelegeerd Bestuurder Karl Neyrinck. “Beiden komen uit totaal andere sectoren waar ze een strategische rol vervulden en zo met een andere bril kijken naar de evolutie van EEG. Dat is een belangrijke meerwaarde voor EEG en een garantie dat we naar de toekomst toe de juiste keuzes maken.”

GROEI

De nieuwe Raad van Bestuur heeft als doel om EEG te ondersteunen en verder te begeleiden in haar groei en ontwikkeling als toonaangevende specialist in gebouwentechnologie en -beheer met extra aandacht voor innovatieve en duurzame oplossingen. Jan en Stefan zijn enthousiast over hun nieuwe rol en hebben de ambitie om EEG te begeleiden naar een hoger niveau.

“We willen ons met EEG hoe langer hoe meer toeleggen op het brengen van meer comfort voor eindgebruikers van gebouwen, of het nu om ziekenhuizen, woonzorgcentra of kantoorgebouwen gaat. Dit door een combinatie van de juiste, duurzame technieken en de adequate strategische stappen. Jan en Stefan zullen ons hierbij ongetwijfeld zeer goed kunnen helpen”, besluit Didier Vanden Broucke, Algemeen Directeur EEG.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in