Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Joris Smeulders wordt CEO bij Group Claeys

Joris Smeulders wordt CEO bij Group Claeys

In een consoliderende verzekeringsmarkt toont Group Claeys zich ambitieuzer dan ooit. De groep rond Yves Claeys, Frederik Vandendriessche en Michel De Clerck heeft zich de afgelopen jaren opgewerkt tot een van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars in België. Met het oog op verdere groei haalt het vandaag Joris Smeulders aan boord.

Joris Smeulders is al meer dan 30 jaar actief in de verzekeringssector. Begonnen bij de internationale verzekeringsmakelaar Aon Belgium, was hij vervolgens gedurende 15 jaar actief binnen Baloise Insurance als lid van het directiecomité. Bij Group Claeys wordt hij medevennoot en zal hij de rol van CEO opnemen.

Yves Claeys, gedelegeerd bestuurder: “Voor Group Claeys is dit een grote stap. Met Joris hebben we de juiste persoon gevonden om de vele uitdagingen en opportuniteiten aan te gaan. Ik denk aan de makelaarsconsolidatie, de digitalisering van onze sector, de nieuwe regelgevingen, het verder uitbouwen van eigen gespecialiseerde verzekeringsoplossingen, … Als CEO zal hij zich focussen op het verder professionaliseren van onze organisatie en structuur, en onze groeistrategie en -ambities concreet vormgeven. Zo krijgen Frederik, Michel en ikzelf meer tijd om ons te richten op de uitbouw van persoonlijke relaties bij bestaande én nieuwe klanten. We zetten dus zeker geen stap opzij, maar gaan samen met Joris, als één team, werken aan een mooie toekomst voor Grou p Claeys, onze klanten en onze medewerkers.”

De keuze voor Group Claeys was voor Joris Smeulders alvast geen moeilijke: “Group Claeys is een van de snelst groeiende onafhankelijke makelaars in België met zeer ambitieuze toekomstplannen. Als medevennoot en CEO neem ik de kans graag aan om deze solide en gedreven speler mee vooruit te sturen. Ik kijk ernaar uit nieuwe opportuniteiten te ontwikkelen en partnerships op te zetten die de positie van de groep duurzaam kunnen versterken, niet alleen in West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant en Limburg.”

4 thoughts on “Joris Smeulders wordt CEO bij Group Claeys

  1. Proficiat aan de volledige directie en medewerkers van de Group Claeys met hun ambitie op verdere groei en professionalisering.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in