Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Kris Snijkers secretaris raad van bestuur LRM

Kris Snijkers secretaris raad van bestuur LRM

De Limburgse investeringsmaatschappij LRM heeft Kris Snijkers (44) aangetrokken als nieuwe secretaris van de raad van bestuur & head of corporate affairs. Snijkers wordt daarmee verantwoordelijk voor de belangenbehartiging en de reputatie van LRM naar de buitenwereld en voor het bewaken van de corporate governance en het besluitvormingsproces binnen de LRM-groep. LRM heeft daarmee een vervanger gevonden voor Jeroen Bloemen, die begin deze maand na negen jaar de overstap maakte naar Ciner Glass in Lommel.

Kris Snijkers studeerde politieke wetenschappen aan de KULeuven en haalde een postgraduaat in het bedrijfsbeleid aan de VLEKHO Business School. Hij begon zijn loopbaan als onderzoeker aan de KULeuven, waarna hij de overstap maakte naar de communicatiewereld bij het Hasseltse bureau Groep C & Slangen. De afgelopen veertien jaar was hij in Brussel actief als onder meer kabinetschef in de Vlaamse regering en als algemeen directeur van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

Kris Snijkers kijkt ernaar uit om zijn nieuwe rol op te nemen: “LRM is in de afgelopen dertig jaar een belangrijke hefboom geweest in de transformatie van de Limburgse economie. Het is voor mij als Limburger dan ook een uitgelezen kans om vanuit Brussel de overstap naar Hasselt te kunnen maken om mee verder te bouwen aan dit verhaal.”

Algemeen directeur Tom Vanham is tevreden met de invulling van deze cruciale functie: “Met Kris Snijkers hebben we iemand gevonden met een uniek profiel die een pak ervaring binnenbrengt op het vlak van zowel belangenbehartiging, communicatie als corporate governance en die actief was op alle beleidsniveaus. Hij is het gewend om te werken in een complex veld van stakeholders met duurzame maatschappelijke impact voor ogen. Een perfecte match met LRM dus.”

Bron: LRM

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in