Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Books & Boards (4de editie) op 21/06 • Schrijf je hier in
Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Michel Buysschaert wordt CEO van Delen Private Bank

Michel Buysschaert wordt CEO van Delen Private Bank

Na tweeëntwintig jaar in het directiecomité van Delen Private Bank, waarvan bijna 4 jaar als CEO, zal René Havaux vanaf 1 december 2022 zijn functie overdragen aan Michel Buysschaert. René blijft ten dienste van de talrijke klanten die hij al jarenlang kent.   

René Havaux begon zijn carrière in 1985 bij het familiebedrijf Havaux, dat in november 2000 toetrad tot Delen Private Bank. René werd op dat moment lid van het directiecomité en de raad van bestuur van de Bank. Tijdens zijn carrière en in zijn rol als CEO, zette René zich dagelijks vakkundig en met enthousiasme in. Hij zorgde voor een evenwichtige groei en heeft Delen Private Bank mee vormgegeven. Het behouden van het familiegevoel in een groeiende onderneming, stond centraal in zijn ambitie als CEO.   

Michel Buysschaert zetelt al twee jaar in het directiecomité van de Bank. Hij vervoegde Delen Private Bank in 2020 na vele jaren ervaring in de financiële sector. Voor zijn start bij Delen bekleedde hij verscheidene managementposities, waaronder de positie van Voorzitter van het managementcomité van Van Lanschot België. Uitgerust met commercieel inzicht en de nodige vaardigheden neemt Michel nu de teugels van de Bank over.    

“Het is een eer om René op te volgen als CEO. Vanaf mijn eerste dag als directielid was hij er voor mij, waarvoor ik hem van harte bedank. In naam van het hele directiecomité bedanken wij René ook voor zijn enorme toewijding, zijn steeds plichtsbewuste houding en zijn onvoorwaardelijke inzet voor de Bank”, aldus Michel. “Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op het werk van mijn voorgangers en de strategische groei van de Bank, zowel in België als daarbuiten, verder te zetten. We blijven de diensten voor de klant en zijn naasten verder ontwikkelen, zonder onze persoonlijke aanpak te verliezen. Delen Family Services is alvast een uitstekend hulpmiddel hierbij.”   

In de laatste vier jaar nam Delen Private Bank twee vermogensbeheerders over in Nederland en opende ze vier nieuwe kantoren in België.    

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in