Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Tech-savvy adviesraad voor Plainsight

Tech-savvy adviesraad voor Plainsight

Technologiebedrijf Plainsight zet in op een raad van advies om haar groeiambities te realiseren.  De oprichters David Loos en Sander Allert krijgen er met Leen Antheunis, Jürgen Ingels en Dennis De Cat een sterk team van ervaren ondernemers bij.

Leen Anthuenis is sinds 2022 de CEO van Startups.be | Scale-Ups.eu, een netwerkorganisatie die bedrijven in hun groei wil helpen. Ze doet dat via gerichte evenementen zoals de techbeurs FTI SuperNova. Anthuenis was eerder directeur bij de sectorbladen HRmagazine en FDmagazine. Ze begon haar carrière als hr-consultant bij Atlas Copco, Fluxys en JooS Consulting.

Jürgen Ingels startte zijn carrière als investeringsmanager bij Dexia Ventures, het risicokapitaalfonds van Dexia. Een grote doorbraak was er voor hem met Clear2Pay, een pioniersbedrijf in financiële technologie. De onderneming groeide uiteindelijk uit tot 1200 werknemers en 100 miljoen euro omzet. In 2014 besloot een betalingsprovider, FIS, Clear2Pay over te nemen. Ze betaalden 375 miljoen euro. Vandaag is Ingels voornamelijk managing partner bij SmartFin, een risicokapitaalfonds dat investeert in groeiende Europese technologiebedrijven. Hij is daarnaast ook bestuurder bij verschillende bedrijven, organisator van evenementen (Supernova, The Big Score) en is ook bekend van het tv-programma Leeuwenkuil.

Dennis De Cat is oprichter van growth hacking agency UPTHRUST en tevens managing partner bij Customer Collective, een ecosystem van agencies en (digital) consulting bedrijven waar onder andere ook The House of Marketing, Dignify, Fightclub en AddData toe behoren. De uitbouw van dit ecosysteem wordt ondersteund door private equity fonds Down2Earth Capital. Daarnaast heeft Dennis een rol in diverse adviesraden en is hij bestuurder bij Antwerpse Vliegenramen, Gentse Raamdecoratie en ADMbelgium. Hij komt aan boord vanwege zijn ruime ervaring in de uitbouw van consulting modellen.

Plainsight is een Oost-Vlaamse start-up die bedrijven helpt om meerwaarde te halen uit hun data. Ze bieden consultancydiensten aan om ondernemingen te begeleiden in het gebruik van business intelligence en kunstmatige intelligentie, met een focus op het verwerken van grote hoeveelheden data uit verschillende systemen zoals ERP- of CRM-pakketten. Daarnaast biedt Plainsight diensten aan in klassieke datawarehousing en leert het organisaties om zelfvoorzienend te worden door middel van self-service business intelligence.

Het bedrijf is nog geen jaar actief, maar wist al een mooi portfolio aan klanten binnen te halen zoals VRT, Delhaize, Movianto uit de Walden Group, Schoenen Torfs, …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in