Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search

Nieuw: Book & Boards Event op 12/05
Bekijk de sprekers

Event: Board Insights: Bestuur en ethiek op 11/10 • Schrijf je hier in

Search
Close this search box.

Vincent Nolf wordt CEO bij Casa

Vincent Nolf, tot het faillissement CEO van Makro Cash & Carry in België, neemt over als CEO bij interieurketen Casa. Dat meldt het bedrijf maandag. Giane Van Landuyt stopt na 7 jaar bij de internationale winkelketen.

Als gedelegeerd bestuurder zal hij zich focussen op “de verdere ontwikkeling van Casa als pan-Europese interieurwinkelketen en haar omnichannelstrategie”, klinkt het in een persbericht. “Ik ben onder de indruk van het werk dat de teams de afgelopen jaren hebben verricht om het merk in de respectievelijke landen te herpositioneren en ik ben overtuigd van het enorme potentieel dat de home & livingsector biedt in een omnichannelperspectief”, aldus Nolf. 

Samen met het managment deed Nolf vorig jaar nog een bod op de winkels van Metro en Makro, maar hij trok daarbij aan het kortste eind.

Het bedrijf bedankt Van Landuyt, die omschreven wordt als “de architect van de herpositionering, maar ook de stuwende kracht achter deze noodzakelijke transitie”. In 2021 verkocht de familie Blokker Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management. Blokker was meer dan 30 jaar de eigenaar. De keten heeft 500 winkels en 3.200 personeelsleden in 8 landen, waaronder België. De keten is gespecialiseerd in interieur en decoratie.

Bron: Belga

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel met je netwerk

Abonneer je en krijg:

Nieuwsbrief

Krijg een melding bij nieuwe publicaties

Kom naar Books & Boards op 12/5

De Bestuurder en Lannoo Campus lanceren een unieke samenwerking. Met een tweejaarlijks event brengen we auteurs en bestuurders samen om over actuele uitdagingen en strategische topics te reflecteren.

Sprekers:

  • Yves van Durme
  • Rachid Et-Taïbi
  • Pieter Bourgeois
  • Ann Claes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf in real time op de hoogte!

Meer dan 5000+ professionals schreven zich reeds in